::
Dr. Gonzo's Instrument Finder
Vind het op www.drgonzo.nl.

Onze doelstelling


Hoewel prijs een belangrijk criterium kan zijn, is het raadzaam om ook andere aspecten mee te nemen. Hierbij valt te denken aan service. Wordt het product in een doos geleverd of is het instrument reeds afgesteld en speelklaar? Vooral als je zelf geen ervaring hebt met het afstellen van instrumenten is een goed afgesteld instrument best wat geld waard. Bovendien kunnen instrumenten individueel van kwaliteit verschillen, zodat het zeker bij duurdere instrumenten de moeite loont om het instrument uit te proberen en te vergelijken met andere instrumenten.

Denk ook aan iets simpels als reisafstand. Het loont bijvoorbeeld niet de moeite om voor dezelfde gitaar die in Maastricht € 20 goedkoper is dan in Groningen, deze tocht te maken vanuit Groningen. Doel van deze website is niet beoordelen van winkels op basis van hun prijzen, maar om de markt in muziekartikelen wat transparanter te maken en om het voor consumenten makkelijker te maken een overzicht te krijgen van de muziekwinkels in Nederland.

Disclaimer


Alle informatie op deze website (URL's, adresgegevens, prijzen, etc.) is verzameld aan de hand van de beschikbare informatie op de websites van de desbetreffende bedrijven, hierbij wordt getracht zo recent mogelijke informatie te vermelden. Er kan niet worden uitgesloten dat informatie op deze website achterhaald is, foutief is of ontbreekt, derhalve kunnen er aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Het ontbreken van bepaalde informatie (bijvoorbeeld de prijs voor artikel X bij bedrijf Y) wil niet zeggen dat bedrijf Y artikel X niet kan leveren, maar enkel dat er op dat moment geen informatie aanwezig is op de website van bedrijf Y over de prijs van artikel X. Indien men ge´nteresseerd is in de prijs van artikel X bij bedrijf Y, is het aan te raden contact op te nemen met bedrijf Y via e-mail of telefoon.

Het verdient altijd de aanbeveling voor aanschaf van een instrument contact op te nemen met een bedrijf of het desgewenste product nog voorradig is en leverbaar tegen de prijs waarvoor dit artikel op internet wordt aangeboden.

Naast de zakelijk relatie die nodig is voor het onderhouden van deze site, zijn de hoofdbeheerders en initiatiefnemers van Dr. Gonzo's Instrument Finder op geen enkele manier betrokken bij de bedrijsvoering, prijsvorming en reclamecampagnes van de op de site opgenomen winkels.

Zodra geconstateerd wordt dat een prijsmelding, of een reeks daarvan ongeldig, foutief of onvolledig zijn ingevuld zal zo spoedig mogelijk actie worden ondernomen om deze fouten te herstellen. Er zal onderzocht worden of deze fouten met opzet ingevuld zijn.

Als hieruit blijkt dat de meldingen met opzet foutief zijn ingevoerd, zal er extra actie worden ondernomen. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat de beheerder die deze prijzen gemeld heeft hierop wordt aangesproken en tijdelijk geen toegang heeft tot het beheerdersgedeelte van de site. Bij een grove overtreding of misbruik van de beheerdersstatus zullen we de beheerder inlichten en zijn account voor onbepaalde tijd op non-actief stellen, of simpelweg verwijderen.