:: Home :: Fabrikanten :: Categorieën :: Populair :: Zoeken :: Winkels :: Contact :: Admin ::
Dr. Gonzo's Instrument Finder
Vind het op www.drgonzo.nl.
   

Contact


Vragen, opmerkingen, suggesties


Heb je vragen of opmerkingen over Dr. Gonzo's Instrument Finder? Je kan ze altijd stellen aan de hoofdbeheerders, initiatiefnemers en natuurlijk de andere bezoekers. Je kunt ons bereiken via e-mail op team@drgonzo.nl. Natuurlijk staat het je ook vrij om op het Dr. Gonzo's Instrument Finder forum rond te kijken en natuurlijk daar je vragen en opmerkingen te plaatsen. We zullen daar zo snel mogelijk reageren. Je kan er tevens gedachten en ideeën uitwisselen met andere muzikanten, zowel beginnend als vergevorderd. Voor suggesties staan we altijd open: als we de kwaliteit van de site nog hoger kunnen maken, zullen we dat altijd doen!

Gezocht: Prijsmelders


Voor deze site is het vanzelfsprekend van belang dat de prijsinformatie voor producten up-to-date gehouden wordt. We zijn dan ook altijd op zoek naar extra vrijwilligers die mee willen helpen het niveau en de kwaliteit van Dr. Gonzo's Instrument Finder te waarborgen. Woon je in de buurt van een muziekwinkel en ben je bereid om een klein deel van je tijd te investeren voor andere bezoekers, dan nodigen we je uit om je aan te melden voor een beheerdersaccount. Op ons forum hebben we een speciale sectie aangemaakt voor deze aanvragen.

Winkeleigenaar?


Naast vrijwilligers onder de bezoekers roepen we natuurlijk ook alle winkels die al dan niet opgenomen zijn op de site om zich aan te melden voor een beheerdersaccount. Voor winkels die bereid zijn hun inventaris bij te houden bieden we een aantal extra's die zeer aantrekkelijk zijn, zoals het aanbieden van een persoonlijke, gecategoriseerde inventarispagina in de eigen huisstijl die gelinkt kan worden vanaf de eigen site. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar het forum.


Navigatie


Dr. Gonzo's Instrument Finder forumDr. Gonzo's Instrument Finder forum...
Naar Dr. Gonzo's Instrument Finder forum